GÜMRÜKÇÜOÐLU HAYAT KURTARDI
Baþkan Gümrükçüoðlu, paneli dinleyenler arasýnda bulunan ve kalp krizi geçiren bir kiþiye müdahale etti. .
2010-03-14 - 13:30

Doðu Karadeniz Belediyeler Birliði'nin düzenlemiþ olduðu panele katýlan Trabzon Belediyesi Baþkaný Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoðlu, paneli dinleyenler arasýnda bulunan ve kalp krizi geçiren bir kiþiye müdahale etti.

Toplantý esnasýnda bir kiþinin rahatsýzlandýðýný öðrenen Baþkan Gümrükçüoðlu, kalp krizi geçiren Vakýflar Bölge Müdürlüðü'nden emekli Muhammet Yavruoðlu'na ilk müdahaleyi yaptý. Bir ilaç verdikten sonra hemen 112'yi arayarak ambulans isteyen Gümrükçüoðlu'nun verdiði ilaç Yavruoðlu'nu biraz rahatlatýrken gelen ambulansla Yavruoðlu Ahi Evren Kalp ve Damar Cerrahisi Ýhtisas Hastanesi'ne kaldýrýldý. Hastaneye kaldýrýlan Yavruoðlu'na hemen anjiyo yapýlarak stent takýldý. Yavruoðlu'nun saðlýk durumunun iyiye gittiði öðrenildi.


Paylaþ

YORUMLAR

Trabzon Kategorisine Ait Diðer Haberler

Trabzon Uçaðýna Bomba Ýhbarý Bu Olay Trabzon'da O Polis Özür Diledi Trabzon'da Polisten Tokat Duyarlýlýk Cezasý! Dehþet Anýnýn Fotoðraflarý Zanlý Yakalandý Trabzon'da ki Olayýn Ýç Yüzü Trabzon'da Katliam 6 Ayda 167 Silah

ÇOK YORUMLANANLAR

Hamidiye'de Boðulma: 1 Ölü, 1 Yaralý
Pazar ve Ardeþen Arasýnda Bulunan Hamidiye Köyünde meydana gelen boðulma olayýnda 11 yaþýndaki Ardeþen'li ilkö

KÖÞE YAZARLARI




Copyright © 2010 lazhaber.com LAZ HABER IMD UYESIDIR
Iletisim | RSS | Anasayfam Yap | Sik Kullanilanlara Ekle
Basın ve Yayın Haber Siteleri