|
SON DAKİKA
İstanbul'da Ardeşenspor Yararına Konser Düzenlendi!Ardeşen'in Ortak Değeri Ardeşenspor Yararına, İstanbul Ardeşenliler Derneği Tarafından Organize Edilen Bir Gece Düzenlendi... Gece de İş Adamı Ali Ekşi 20 Bin TL, Milletvekili Nusret Bayraktar İse 1 Maaşını Ardeşenspor Kulübüne Bağışladı.
İstanbul Ardeşenliler Derneğince Ardeşen Spor Kulübü yararına düzenlediği ve tüm gelirlerinin Kulübe bağışlanacağı gece Ardeşenlilerin yüksek katılımıyla gerçekleşti.
Gece de İş Adamı Ali Ekşi 20 Bin TL, Milletvekili Nusret Bayraktar İse 1 Maaşını Ardeşenspor Kulübüne Bağışladı. 2011 yılı kasım ayında genel kurulunu gerçekleştiren Ardeşenliler Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, uzun yıllar boyu hafızlardan silinmeyecek bir geceye imza attı. FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ... Ardeşen Spor Kulübü yararına düzenlenen ve tüm gelirinin kulübe bağışlandığı gecede Zeki Uçkan, Ayhan Alptekin ve Karmate Grubu tüm katılımcılara coşku ve heyecan dolu sahneleri ile müzik ziyafeti yaşatırken, konser aralarında sahne alan Mosakale tiyatro kulübü de sergiledikleri skeçlerle katılımcıları kahkahaya boğdu. Ardeşenlilerin katılımının yoğun olduğu gecede tanınmış bir çok isim yanı sıra Ardeşen sevdalısı misafirlerinde destek amaçlı katılım gösterdikleri gözlendi. Abidin Yerebakan’ın sunumuyla başlayan Ardeşen Spor Kulübü Konser gecesinde Nazım Ardışen , Rıfat Akgenç, Sibel Tekin , Fatma Dereci, Elif Oflu,Emin Ali Önder, Erdal Kalender,İmdat Terzioğlu, Teyfik Güner, Ömer Ocakçı , Muhammet Koçoğlu,Cemal Uzunhasan ‘dan oluşan Ardeşenliler Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulunun takdiminin ardından Dernek Başkanı İsmail Hakkı Bayraktutan yaptığı konuşmasında özetle; “kısa zaman önce gerçekleştirilen genel kurulda yeni yönetimle işe koyulduklarını heyecan mutluluk ve azimle derneğin çalışmalarına başladıklarını yönetime ve tüm Ardeşenlilere destek ve inanç anlamında güvendiğini belirterek merkezi Halıcıoğlunda olan Ardeşenliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin artık herkesin 3. Adresi olması gerektiğini belirtti . Başkanın konuşmasının ardından söz alan iş adamı Ali Ekşi yaptığı kısa konuşmadan sonra Ardeşen Spor Kulübüne 20.000 TL bağışta bulundu, Rize Milletvekili Sn. Nusret Bayraktar Bir Maaş’ını Spor kulübüne bağışladığını açıkladı.
İLGİLİ HABERLER
İlgili Haberler
|
![]()
|